Monday, 18 July 2011

Anak Mahathir Nak Jatuhkan Najib? ??Perkara pertama saya nak cakap selepas baca kenyataan anak negarawan terulung adalah "KEPALA BUTOH LU MARINA" 

Katanya nak dapatkan sokongan kita kena berbaik-baik dengan semua orang. Tengok Pak Lah yang cuba mengamalkan sikap terbuka berbaik-baik dengan Anwar Ibrahim?

Apa jadi dengan Pak Lah? Semua pihak menyerang kiri-kanan dan yang paling mustahak bapa kamu sendiri pun menyerang tindakan Pak Lah ini!!

Anak negarawan terulung ini mungkin terlupa bahawa kesenangan kemewahan yang dia dapat hari ini adalah daripada hasil UMNO. Marina kepala butoh majoriti rakyat Malaysia yang saya jumpa mengatakan apa yang ada di Malaysia ini adalah peninggalan era Tun Mahathir Mohammad.

Marina kepala butoh tidak mungkin mengeluarkan kenyataan ini sekiranya bapa beliau masih di kerusi empuk Perdana Menteri di Putrajaya. Saya berani katakan Marina tidak akan berani bersuara mengkritik BN sekiranya bapa beliau masih menjawat jawatan sebagai Presiden UMNO.


Namun ada beberapa persoalan yang bermain di fikiran saya, selepas menyaksikan bagaimana Tun Mahathir Mohammad menyerang kerajaan pimpinan Pak Lah dahulu. Saya tiba-tiba terfikir adakah kroni Mahathir sedang merancang satu agenda untuk menjatuhkan kerajaan pimpinan Dato Seri Najib Tun Razak pula? 

Perkara ini tidak mustahil, rekod lampau telah mengesahkan bagaimana tumbang kerajaan pimpinan Pak Lah sehingga gagal mengekalkan majoriti 2/3 di Parlimen gara-gara serangan bertali-arus Tun Mahathir bersama anaknya Mukhriz Mahathir kepada kerajaan pimpinan Pak Lah ketika itu. 


Tetapi untuk membuat tuduhan begini saya mungkin sudah 'melukakan' hati golongan pecinta Tun Mahathir yang kebanyakkan mereka merupakan sahabat-sahabat saya malah ramai sahabat blogger juga pantang jika ada pihak yang mengkritik Tun Mahathir. 

Maaf Marina kami masih kuat menyokong kerajaan pimpinan Najib Tun Razak malah saya rasa rakyat juga bersama-sama kami. Kami tidak pernah menafikan jasa bapa kamu, namun terimalah hakikat bahawa era bapa kamu sudah berlalu.

Sebagai bukti kami rakyat Malaysia bersama dengan kepimpinan Najib Tun Razak terimalah beberapa keping gambar untuk tatapan Marina kepala butoh!

Semalam ada satu program Unit Media Baru di Hotel Putra, pada akhir majlis itu turut disertakan kempen mengumpul tandangan untuk menyokong Yang di Pertuan Agong dan kerajaan BN di bawah pimpinan Dato Seri Najib Tun Razak!
Opss.. Marina kempen ini bukan UMNO yang buat, tapi Persatuan Veteran Tentera Melayu!!


Dato Ahmad Maslan menurunkan tandatangan beliau di banting sebagai menyokong Najib Tun Razak!

Dato Ahmad Maslan menyeru supaya kita teguh bersama BN

Marina Mahathir terimalah hakikat bahawa era bapa kamu sudah berlalu, sekarang adalah masa Dato Seri Najib Tun Razak memimpin kerajaan BN. Kami percaya kepada kebijaksanaan Dato Najib Tun Razak dan kami juga tidak pernah gentar dengan BerSHIT!

Ataupun Marina kepala butoh ada hati nak jadi Menteri?

Kesian anak punya angkara bapa terpalit sekali.

YY : Tun Mahathir agaknya kecewa ke tidak dengan tindakan anak beliau ini?

No comments:

Post a Comment