Wednesday, 20 July 2011

PEDAS!!! PEMBANGKANG EDARKAN BUKU JATUHKAN PEMERINTAHAN NAJIB...!!

PEMBANGKANG EDARKAN BUKU JATUHKAN PEMERINTAHAN NAJIB...!!
Inilah satu tindakan terdesak puak pembangkang sekarang ni untuk menjatuhkan pemerintahan PM, Datuk Seri Najib Tun Razak yang telah diedarkan kepada setiap ketua cawangan. Mereka sudah menggeletar ketakutan kerana Perdana Menteri Najib semakin mendapat sokongan padu dari setiap kalangan cawangan UMNO sekarang ni.

Semakin ramai telah menyedari Najib telah melakukan tranformasi yang dikatakan akan menenggelamkan lagi nyawa Anwar di persada politik tanahair. Ini adalah salah satu pembohongan yanng dibuat oleh penulis kerana cuba mencalar imej PM sebagai peneraju negara.

Tindakan biadap menyebarkan buku tersebut dilakukan kerana nak menyelamatkan Anwar dari kes yang sedang dihadapainya sekarang. Banyak tipu muslihat digunakan didalam buku ini untuk mengalih pandangan orang ramai yang yakin bahawa Anwar memang terlibat dengan kes yang masih dalam perbicaraan dimahkamah, cuma menantikan bukti dikemukakan Anwar bahawa beliau tidak bersalah. Tetapi sampai sekarang masih berdolak-dalih untuk memberikan bukti dan fakta yang benar.

Tindakan kotor menghantar buku hasutan tersebut dilakukan untuk memancing peneraju dan ketua cawangan demi menghidupkan politik pihak pembangkang yang semakin merundum kerana parti pembangkang menghidupkan topik dan isu tidak munasabah akibat pembohongan yang dibuat tanpa bukti sahih.

Cuba kita lihat buku tersebut dicetak oleh siapa..

Sekarang kita lihat siapakah penulis buku yang mengaibkan Perdana Menteri itu..

Dibawah ini ada dinyatakan siapakah penerbit buku tersebut...

Sekarang kita perhatikan buku selepas ini yang bakal dikeluarkan oleh penyanyak-penyanyak politikus ini...

Ini satu lagi buku yang akan diterbitkan oleh penyamun politikus tersebut...

Diharap pihak tertentu akan mengambil tindakan tegas yang sewajarnya terhadap penerbit, penulis dan pengedar yang telah melakukan tipu muslihat untuk memperdaya orang ramai untuk menyokong pakatan haram jadah dari terus berleluasa dengan pembohongan yang telah mereka lakukan.


Klik Sini 

2 comments:

  1. Salam Hormat, harap dapat dilink blog hamba disini...Terima Kasih...

    http://klboyzwangsa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Assalam Bro

    Mereka memang akan gunakan apa saja untuk menjatuhkan pemimpin yang dipilih oleh rakyat demi mengejar kuasa yang semakin jauh dari gengaman mereka... Itu semua permainan psywar... yang menjadi penentu adalah Rakyat... Samada rakyat mahu hidup mereka terjamin atau mahu hidup mereka dalam kegelapan... terutama orang Melayulah.. Jangan biarkan minda anda terpengaruh...

    ReplyDelete